Η ιστορία του Sinapis Eye Institute

Το όνομα Σινάπης έχει μακρά ιστορία στο χώρο της Οφθαλμολογίας. Το ιατρείο στο οποίο στεγάζεται σήμερα η ομάδα μας, έχει συνεχή παρουσία από το 1967. Στο χώρο αυτό, που αποτελεί ένα από τα αρχαιότερα οφθαλμολογικά ιατρεία της Ελλάδας, άσκησε πρώτος την Οφθαλμολογία ο Ηλίας Σινάπης, σύζυγος της Βασιλικής Σινάπη και πατέρας των τριών παιδιών Χρήστου, Δημήτρη και Άγγελου. Ο Ηλίας Σινάπης υπήρξε ένας εξαιρετικός Οφθαλμίατρος που άφησε το στίγμα του στο χώρο της Οφθαλμολογίας, υπηρέτησε με συνέπεια και υπευθυνότητα την επιστήμη αυτή και υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Γλυφάδας.

Ο Ηλίας Σινάπης έφυγε από τη ζωή το 1989 και το ιατρείο συνέχισε να λειτουργεί υπό τη διεύθυνση της συζύγου του Βασιλικής Σινάπη και μητέρας των τριών παιδιών Χρήστου, Δημήτρη και Άγγελου. Η Βασιλική Σινάπη ασκεί την Οφθαλμολογία με συνέπεια και ιδιαίτερη αγάπη από τότε, παρέχοντας υψηλού επιπέδου φροντίδα στους ασθενείς της με την εμπειρία 25 και πλέον ετών.

Την ομάδα στελέχωσαν τα τελευταία χρόνια και τα τρία παιδιά, Χρήστος, Δημήτρης και Άγγελος μετά από πολύχρονη παραμονή στο εξωτερικό και εξειδίκευση στα μεγαλύτερα κέντρα του κόσμου για την Οφθαλμολογία, σε Ευρώπη και Αμερική.

Με τη διαφορετική τους υποεξειδίκευση ο καθένας αλλά με το ίδιο πάθος για υψηλού επιπέδου φροντίδα για τον ασθενή καλύπτουν αποτελεσματικά όλο το φάσμα των οφθαλμολογικών παθήσεων και είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν κάθε οφθαλμολογικό περιστατικό, όσο περίπλοκο και απαιτητικό και αν είναι. Ταυτόχρονα, όμως, διέπονται από τις ίδιες αρχές και αξίες που χαρακτήριζαν το ιατρείο από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του: Αγάπη για τον Ασθενή, Σεβασμός και Φροντίδα του πολύτιμου αγαθού της Όρασης.

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να σας βοηθήσουμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε σχετικά με τα μάτια σας. Γιατί η υγεία των ματιών σας είναι ό,τι πιο σημαντικό!