Εμπειρίες Ασθενών

Δημιουργήσαμε αυτόν τον χώρο ώστε εσείς, οι ασθενείς μας, να γράφετε τις εμπειρίες σας.
Έχει σημασία να διαβάζει κανείς ιστορίες από τις ζωές ανθρώπων που βίωσαν ιατρικά προβλήματα από πρώτο χέρι. Είναι ιστορίες συνανθρώπων μας που θεραπεύτηκαν και θα ήθελαν να μοιραστούν μαζί μας.

Παρακάτω θα βρείτε τις εμπειρίες ασθενών ταξινομημένες ανά γιατρό.

Άγγελος Σινάπης

Εμπιστεύτηκα τον κ. Άγγελο Σινάπη για τη χειρουργική διόρθωση της μυωπίας μου, μετά από πολλαπλά προβλήματα που απέκτησα από τη μακροχρόνια χρήση φακών επαφής.
read more

Ηλιάνα Παντελίδου

Επισκέφτηκα τον οφθαλμίατρο Άγγελο Σινάπη έχοντας ακούσει τα καλά σχόλια φίλων και γνωστών για να πάρω πληροφορίες σχετικά με την επέμβαση μυωπίας (laser) που ήθελα να κάνω
read more

Διονυσία Αντώνωφ, Ρόδος

Αποφάσισα πριν λίγους μήνες να αλλάξω τη ζωή μου ευχάριστα και γι᾽αυτό θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου αυτή ώστε να ενθαρρύνω κι άλλους να προχωρήσουν στην επέμβαση αρκεί να εμπιστευθούν τον ιατρό τους όπως έκανα εγώ !
read more

Άννα Σπυροπούλου, Ρόδος

Μετά από αρκετά χρόνια αγωνίας και ψυχικού πόνου μπορώ με χαρά σήμερα να μοιραστώ την προσωπική μου εμπειρία στην βλεφαροπλαστική με τον Κο Άγγελο Σινάπη. Να το μοιραστώ με όλες τις γυναίκες που βρίσκονται ή θα βρεθούν σ’ αυτή τη θέση προσπαθώντας να κάνουν το δικό τους βήμα προς τη σωματική και ψυχική τους υγεία.
read more

Μαρία Μπαλαμπάνη, Αθήνα

Επισκέφτηκα για πρώτη φορά τον κ. Άγγελο Σινάπη το φθινόπωρο του 2016, ως ειδικό για τις παθήσεις στα βλέφαρα.
Υπέφερα 2-3 χρόνια από έντονη και συνεχή δακρύρροια που δεν είχε σταθεί δυνατό να αντιμετωπιστεί ως τότε.
read more

Μιράντα Βαλάρη, Αθήνα

Τα τελευταία δύο χρόνια χρειάστηκε να με χειρουργήσει ο κ. Άγγελος Σινάπης δύο φορές. Την πρώτη φορά για κάποιο σοβαρό πρόβλημα στο βλέφαρο και τη δεύτερη για καταρράκτη και στα 2 μάτια, σε διάστημα δεκαπέντε ημερών, διορθώνοντας έτσι
read more

Κώστας Παπαγεωργίου, Αθήνα

Επισκέφτηκα τον κύριο Άγγελο Σινάπη εξαιτίας του προβλήματος δακρύρροιας που με ταλαιπωρούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα με επαναλαμβανόμενες φλεγμονές και επώδυνη διόγκωση στην εσωτερική γωνία του ματιού.
read more

Σταματία Αλεξανδρίδη, Αθήνα

Ο οφθαλμίατρος κος Άγγελος Σινάπης με παρακολουθούσε από τον καιρό που εργαζόταν στην Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική του νοσοκομείου “Γ. Γεννηματάς”.
read more

Δήμος Βίγκος, Αθήνα

Καλησπέρα. Ονομάζομαι Παναγιώτης Καρύδης και είμαι στο επάγγελμα οδηγός. Τα τελευταία δεκατέσσερα χρόνια φορούσα γυαλιά, ενώ αντιμετώπιζα αρκετά προβλήματα με τα μάτια μου.
read more

Παναγιώτης Καρύδης, Καλαμάτα

Δημήτρης Σινάπης

Μετά από πολλά χρόνια που φορούσα γυαλιά, αποφάσισα ότι ήθελα πλέον να τα βγάλω. Έτσι, προκειμένου να κάνω το λέιζερ, οδηγήθηκα μέσω άλλου γιατρού στον κ. Σινάπη, καταπληκτικό γιατρό..
read more

Χατζηγεωργίου Κατερίνα

Εξαιρετικός άνθρωπος και ιατρός! Πάντα δίπλα μου σε ότι χρειάστηκα πριν και μετά το χειρουργείο!Αν και φοβόμουν την επέμβαση λόγω δυσκολίας (είμαι μονόφθαλμη με 17 βαθμούς μυωπία) όλα πήγαν ακριβώς όπως μου είχε εξηγήσει και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό!
read more

Μπάλα Μαργέτα

Και ξαφνικά απόφαση ιατρών η τοποθέτηση βαλβίδων και στα δύο μάτια λόγω προχωρημένου γλαυκώματος.. Πρώτη αντίδραση: φόβος, αμηχανία, στεναχώρια, γρήγορη απόφαση πρέπει να ληφθεί..
read more

Χρίστος Κων. Γιαννούλιας

Έίχα μυωπία από πολύ μικρή ηλικία, σχεδόν από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Όταν στα 30 μου αποφάσισα να προχωρήσω σε διορθωτική επέμβαση της μυωπίας με laser, έπρεπε να εμπιστευτώ
read more

Σπαθαράκης Νικόλαος

Η μυωπία αποτελεί μια μορφή αναπηρίας. Είσαι απόλυτα εξαρτημένος από τα γυαλιά σου και η απάντηση στο αν είναι απαραίτητη η διόρθωσή της είναι αυτονόητη. Το μεγάλο ερώτημα που αφορά την επιλογή γιατρού
read more

Ιωάννης Λεωτσάκος, Χειρουργός Ουρολόγος

Έπειτα από ταλαιπωρία πολλών ετών με γυαλιά μυωπίας και φακούς επαφής, πήρα την απόφαση για μια επέμβαση laser. Ο Ιατρός Δ. Σινάπης είναι η καλύτερη επιλογή αφού πρόκειται για έναν άριστο ιατρό
read more

Ελένη Ρουμελιώτη

Ως Ιατρός-Χειρουργός και εγώ η όραση μου δεν είναι απλώς σημαντική για την καθημερινότητα μου αλλά καθορίζει την ποιότητα της εργασίας μου και την αποτελεσματικότητα μου. Έχοντας μυωπία από μικρή ηλικία
read more

Δρ. Ιωάννης Καταφυγιώτης MD,PhD,FEBU

Χρήστος Σινάπης

Τον Οφθαλμίατρο κύριο Χρήστο Σινάπη γνώρισα όταν το μοναδικό μου καλό μάτι προσβλήθηκε από μια πολύ σοβαρή πάθηση που μείωσε πολύ την όρασή του με αποτέλεσμα να μην μπορώ πλέον να κάνω ούτε τις βασικές καθημερινές μου δραστηριότητες.
read more

Τουλιάτου Εριφύλλη

Το Χρήστο Σινάπη τον γνωρίζω από όταν έκανε την πρακτική του στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, ό,τι έκανε στο μάτι μου τότε ήταν τέλειο και από τότε φαινόταν ότι θα γίνει κορυφαίος. Έγινε κορυφαίος και σαν γιατρός, αλλά και σαν άνθρωπος. Ό,τι και να πω γι’ αυτόν είναι λίγο. Να είναι πάντα καλά!

Πατουχέας Αντώνης

Θα περιγράψω την ιστορία μου και την γνωριμία μου με τον κορυφαίο γιατρό Χρήστο Σινάπη. Είχα την ατυχία να πάθω αποκόλληση αμφιβληστροειδούς στο δεξί μου μάτι και μετά από το πρώτο χειρουργείο μου παρουσιάστηκε και άλλο
read more

Λαουτάρη Στέλλα

Ένας καταπληκτικός ενημερωμένος ευγενέστατος οφθαλμίατρος για τις δύσκολες καταστάσεις του ματιού. Τον επισκέφτηκα από τα Χανιά για το πρόβλημά μου (αποκόλληση αμφιβληστροειδούς δεξιού οφθαλμού) και πραγματικά εντυπωσιάστηκα από τις γνώσεις του και από την άψογη συμπεριφορά του. Εύχομαι να υπάρχουν και άλλοι τέτοιοι γιατροί.
read more

Κανελλάκη Ιωάννα

Χρήστος Σινάπης ο εξαιρετικός επιστήμων χειρουργός οφθαλμίατρος. Δεν ξέρω που να εστιάσω περισσότερο στην άρτια ιατρική του κατάρτιση και στην προυπηρεσία του στα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αγγλίας και της Αμερικής ή στο ήθος και την ευγένειά του?
read more

Εύη Αναγνωστοπούλου-Βουτσινά

Γεια σας! Ονομάζομαι Αλεξανδρή Ελένη και χειρουργήθηκα πριν κάποιους μήνες στα μάτια  για να διορθώσω τη μυωπία μου. Δεν αποφάσιζα να το κάνω επί χρόνια, παρ’ όλο που είχα έντονες ενοχλήσεις στα μάτια από τη χρόνια χρήση φακών επαφής.
read more

Αλεξανδρή Ελένη

Τον κύριο Χρήστο Σινάπη τον γνώρισα στην πιο δύσκολη στιγμή των 15 πρώτων χρόνων της ζωής μου, όταν διαγνώστηκα με μια σπάνια ασθένεια στο μάτι μου, σε μια Ελλάδα όπου δεν υπήρχε εξειδικευμένος γιατρός για την περίπτωσή μου.
read more

Μπαγλατζή Μαριλένα

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Χειρουργό Οφθαλμίατρο κύριο Χρήστο Σινάπη ο οποίος με ανέλαβε όταν το μοναδικό μου καλό μάτι προσβλήθηκε από οπή της ωχράς κηλίδας, με αποτέλεσμα να μειωθεί πολύ η όρασή μου και να βρεθώ σε πολύ δύσκολη θέση.
read more

Γκοβάτσου Άννα

ΚΥΡΙΕ ΣΙΝΑΠΗ ΜΟΥ ΣΩΣΑΤΕ ΤΟ ΜΑΤΙ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!

Θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο χειρουργό οφθαλμίατρο κύριο Χρήστο Σινάπη, ο οποίος με χειρούργησε στο δεξιό οφθαλμό, λόγω αποκόλλησης αμφιβληστροειδούς και μου έσωσε κυριολεκτικά την όραση σε αυτό το μάτι…
read more

Γερακάρη Ευφημία

Μαρτυρίες Ασθενών

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και στείλτε μας την εμπειρία σας
s_doctors-1
    Συναινώ στο ότι οι πληροφορίες που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία ώστε να μπορέσει να απαντηθεί το ερώτημα μου. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι έχω το δικαίωμα να υποχωρήσω ανά πάσα στιγμή.