Τον Οφθαλμίατρο κύριο Χρήστο Σινάπη γνώρισα όταν το μοναδικό μου καλό μάτι προσβλήθηκε από μια πολύ σοβαρή πάθηση που μείωσε πολύ την όρασή του με αποτέλεσμα να μην μπορώ πλέον να κάνω ούτε τις βασικές καθημερινές μου δραστηριότητες.
read more

Τουλιάτου Εριφύλλη

Το Χρήστο Σινάπη τον γνωρίζω από όταν έκανε την πρακτική του στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, ό,τι έκανε στο μάτι μου τότε ήταν τέλειο και από τότε φαινόταν ότι θα γίνει κορυφαίος. Έγινε κορυφαίος και σαν γιατρός, αλλά και σαν άνθρωπος. Ό,τι και να πω γι’ αυτόν είναι λίγο. Να είναι πάντα καλά!

Πατουχέας Αντώνης

Θα περιγράψω την ιστορία μου και την γνωριμία μου με τον κορυφαίο γιατρό Χρήστο Σινάπη. Είχα την ατυχία να πάθω αποκόλληση αμφιβληστροειδούς στο δεξί μου μάτι και μετά από το πρώτο χειρουργείο μου παρουσιάστηκε και άλλο
read more

Λαουτάρη Στέλλα

Ένας καταπληκτικός ενημερωμένος ευγενέστατος οφθαλμίατρος για τις δύσκολες καταστάσεις του ματιού. Τον επισκέφτηκα από τα Χανιά για το πρόβλημά μου (αποκόλληση αμφιβληστροειδούς δεξιού οφθαλμού) και πραγματικά εντυπωσιάστηκα από τις γνώσεις του και από την άψογη συμπεριφορά του. Εύχομαι να υπάρχουν και άλλοι τέτοιοι γιατροί.
read more

Κανελλάκη Ιωάννα

Χρήστος Σινάπης ο εξαιρετικός επιστήμων χειρουργός οφθαλμίατρος. Δεν ξέρω που να εστιάσω περισσότερο στην άρτια ιατρική του κατάρτιση και στην προυπηρεσία του στα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αγγλίας και της Αμερικής ή στο ήθος και την ευγένειά του?
read more

Εύη Αναγνωστοπούλου-Βουτσινά

Γεια σας! Ονομάζομαι Αλεξανδρή Ελένη και χειρουργήθηκα πριν κάποιους μήνες στα μάτια  για να διορθώσω τη μυωπία μου. Δεν αποφάσιζα να το κάνω επί χρόνια, παρ’ όλο που είχα έντονες ενοχλήσεις στα μάτια από τη χρόνια χρήση φακών επαφής.
read more

Αλεξανδρή Ελένη

Τον κύριο Χρήστο Σινάπη τον γνώρισα στην πιο δύσκολη στιγμή των 15 πρώτων χρόνων της ζωής μου, όταν διαγνώστηκα με μια σπάνια ασθένεια στο μάτι μου, σε μια Ελλάδα όπου δεν υπήρχε εξειδικευμένος γιατρός για την περίπτωσή μου.
read more

Μπαγλατζή Μαριλένα

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Χειρουργό Οφθαλμίατρο κύριο Χρήστο Σινάπη ο οποίος με ανέλαβε όταν το μοναδικό μου καλό μάτι προσβλήθηκε από οπή της ωχράς κηλίδας, με αποτέλεσμα να μειωθεί πολύ η όρασή μου και να βρεθώ σε πολύ δύσκολη θέση.
read more

Γκοβάτσου Άννα

ΚΥΡΙΕ ΣΙΝΑΠΗ ΜΟΥ ΣΩΣΑΤΕ ΤΟ ΜΑΤΙ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!

Θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο χειρουργό οφθαλμίατρο κύριο Χρήστο Σινάπη, ο οποίος με χειρούργησε στο δεξιό οφθαλμό, λόγω αποκόλλησης αμφιβληστροειδούς και μου έσωσε κυριολεκτικά την όραση σε αυτό το μάτι…
read more

Γερακάρη Ευφημία