Εμπιστεύτηκα τον κ. Άγγελο Σινάπη για τη χειρουργική διόρθωση της μυωπίας μου, μετά από πολλαπλά προβλήματα που απέκτησα από τη μακροχρόνια χρήση φακών επαφής.
read more

Ηλιάνα Παντελίδου

Επισκέφτηκα τον οφθαλμίατρο Άγγελο Σινάπη έχοντας ακούσει τα καλά σχόλια φίλων και γνωστών για να πάρω πληροφορίες σχετικά με την επέμβαση μυωπίας (laser) που ήθελα να κάνω
read more

Διονυσία Αντώνωφ, Ρόδος

Αποφάσισα πριν λίγους μήνες να αλλάξω τη ζωή μου ευχάριστα και γι᾽αυτό θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου αυτή ώστε να ενθαρρύνω κι άλλους να προχωρήσουν στην επέμβαση αρκεί να εμπιστευθούν τον ιατρό τους όπως έκανα εγώ !
read more

Άννα Σπυροπούλου, Ρόδος

Μετά από αρκετά χρόνια αγωνίας και ψυχικού πόνου μπορώ με χαρά σήμερα να μοιραστώ την προσωπική μου εμπειρία στην βλεφαροπλαστική με τον Κο Άγγελο Σινάπη. Να το μοιραστώ με όλες τις γυναίκες που βρίσκονται ή θα βρεθούν σ’ αυτή τη θέση προσπαθώντας να κάνουν το δικό τους βήμα προς τη σωματική και ψυχική τους υγεία.
read more

Μαρία Μπαλαμπάνη, Αθήνα

Επισκέφτηκα για πρώτη φορά τον κ. Άγγελο Σινάπη το φθινόπωρο του 2016, ως ειδικό για τις παθήσεις στα βλέφαρα.
Υπέφερα 2-3 χρόνια από έντονη και συνεχή δακρύρροια που δεν είχε σταθεί δυνατό να αντιμετωπιστεί ως τότε.
read more

Μιράντα Βαλάρη, Αθήνα

Τα τελευταία δύο χρόνια χρειάστηκε να με χειρουργήσει ο κ. Άγγελος Σινάπης δύο φορές. Την πρώτη φορά για κάποιο σοβαρό πρόβλημα στο βλέφαρο και τη δεύτερη για καταρράκτη και στα 2 μάτια, σε διάστημα δεκαπέντε ημερών, διορθώνοντας έτσι
read more

Κώστας Παπαγεωργίου, Αθήνα

Επισκέφτηκα τον κύριο Άγγελο Σινάπη εξαιτίας του προβλήματος δακρύρροιας που με ταλαιπωρούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα με επαναλαμβανόμενες φλεγμονές και επώδυνη διόγκωση στην εσωτερική γωνία του ματιού.
read more

Σταματία Αλεξανδρίδη, Αθήνα

Ο οφθαλμίατρος κος Άγγελος Σινάπης με παρακολουθούσε από τον καιρό που εργαζόταν στην Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική του νοσοκομείου “Γ. Γεννηματάς”.
read more

Δήμος Βίγκος, Αθήνα

Καλησπέρα. Ονομάζομαι Παναγιώτης Καρύδης και είμαι στο επάγγελμα οδηγός. Τα τελευταία δεκατέσσερα χρόνια φορούσα γυαλιά, ενώ αντιμετώπιζα αρκετά προβλήματα με τα μάτια μου.
read more

Παναγιώτης Καρύδης, Καλαμάτα