Μετά από πολλά χρόνια που φορούσα γυαλιά, αποφάσισα ότι ήθελα πλέον να τα βγάλω. Έτσι, προκειμένου να κάνω το λέιζερ, οδηγήθηκα μέσω άλλου γιατρού στον κ. Σινάπη, καταπληκτικό γιατρό..
read more

Χατζηγεωργίου Κατερίνα

Εμπιστεύτηκα τον κ. Άγγελο Σινάπη για τη χειρουργική διόρθωση της μυωπίας μου, μετά από πολλαπλά προβλήματα που απέκτησα από τη μακροχρόνια χρήση φακών επαφής.
read more

Ηλιάνα Παντελίδου

Εξαιρετικός άνθρωπος και ιατρός! Πάντα δίπλα μου σε ότι χρειάστηκα πριν και μετά το χειρουργείο!Αν και φοβόμουν την επέμβαση λόγω δυσκολίας (είμαι μονόφθαλμη με 17 βαθμούς μυωπία) όλα πήγαν ακριβώς όπως μου είχε εξηγήσει και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό!
read more

Μπάλα Μαργέτα

Επισκέφτηκα τον οφθαλμίατρο Άγγελο Σινάπη έχοντας ακούσει τα καλά σχόλια φίλων και γνωστών για να πάρω πληροφορίες σχετικά με την επέμβαση μυωπίας (laser) που ήθελα να κάνω
read more

Διονυσία Αντώνωφ, Ρόδος

Αποφάσισα πριν λίγους μήνες να αλλάξω τη ζωή μου ευχάριστα και γι᾽αυτό θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου αυτή ώστε να ενθαρρύνω κι άλλους να προχωρήσουν στην επέμβαση αρκεί να εμπιστευθούν τον ιατρό τους όπως έκανα εγώ !
read more

Άννα Σπυροπούλου, Ρόδος

Μετά από αρκετά χρόνια αγωνίας και ψυχικού πόνου μπορώ με χαρά σήμερα να μοιραστώ την προσωπική μου εμπειρία στην βλεφαροπλαστική με τον Κο Άγγελο Σινάπη. Να το μοιραστώ με όλες τις γυναίκες που βρίσκονται ή θα βρεθούν σ’ αυτή τη θέση προσπαθώντας να κάνουν το δικό τους βήμα προς τη σωματική και ψυχική τους υγεία.
read more

Μαρία Μπαλαμπάνη, Αθήνα

Επισκέφτηκα για πρώτη φορά τον κ. Άγγελο Σινάπη το φθινόπωρο του 2016, ως ειδικό για τις παθήσεις στα βλέφαρα.
Υπέφερα 2-3 χρόνια από έντονη και συνεχή δακρύρροια που δεν είχε σταθεί δυνατό να αντιμετωπιστεί ως τότε.
read more

Μιράντα Βαλάρη, Αθήνα

Τα τελευταία δύο χρόνια χρειάστηκε να με χειρουργήσει ο κ. Άγγελος Σινάπης δύο φορές. Την πρώτη φορά για κάποιο σοβαρό πρόβλημα στο βλέφαρο και τη δεύτερη για καταρράκτη και στα 2 μάτια, σε διάστημα δεκαπέντε ημερών, διορθώνοντας έτσι
read more

Κώστας Παπαγεωργίου, Αθήνα

Επισκέφτηκα τον κύριο Άγγελο Σινάπη εξαιτίας του προβλήματος δακρύρροιας που με ταλαιπωρούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα με επαναλαμβανόμενες φλεγμονές και επώδυνη διόγκωση στην εσωτερική γωνία του ματιού.
read more

Σταματία Αλεξανδρίδη, Αθήνα

Και ξαφνικά απόφαση ιατρών η τοποθέτηση βαλβίδων και στα δύο μάτια λόγω προχωρημένου γλαυκώματος.. Πρώτη αντίδραση: φόβος, αμηχανία, στεναχώρια, γρήγορη απόφαση πρέπει να ληφθεί..
read more

Χρίστος Κων. Γιαννούλιας